LIFEPAK CR 2 WiFi

KÖP HJÄRTSTARTAREN LIFEPAK CR2

LIFEPAK CR2 är en lättanvänd hjärtstartare med den senaste tekniken. Maskinen guidar dig genom hela processen med tydliga röstinstruktioner och bilder som beskriver hur du ska göra. Hjärtstartaren passar bra för kontor och föreningslokaler, offentliga platser och även i hemmet. Hjärtstartaren hjälper dig dessutom att hitta den rekommenderade takten på 100–120 kompressioner per minut med hjälp av en metronom som håller rätt takt.

FÖRDELAR MED LIFEPAK CR2

Physio-Controls nya modell LIFEPAK CR2 har unika egenskaper baserade på den senaste tekniken.  Till exempel var Lifepak CR2 först ut på marknaden med funktionen att kunna genomföra en analys av hjärtats rytm under tiden som hjärt- och lungräddningen utförs. Det bidrar till att uppehållen i hjärt- och lungräddningen minskar, vilket förbättrar chanserna för överlevnad. På hjärtstartaren finns också en knapp som skiftar till barnläge. Befintliga elektroder anpassar sig då efter barns förutsättningar och storlek.

Hjärtstartaren är mycket enkel och användarvänlig. Den har svensk röstvägledning och kan användas av alla. Den enkla och tydliga grafiken guidar dig rätt genom hela användningen.

HJÄRTSTARTARE MED HÖG HÅLLBARHET

Hållbarheten på LIFEPAK CR2 är hög. I standbyläge har batterier och elektroder en livslängd på 4 år. Den har också bästa skyddet mot vatten och smuts – IP 55 – och klarar därför användning i tuffa miljöer. Som extra säkerhet genomför LIFEPAK CR2 självtester varje dag för att säkra funktionerna i hjärtstartaren. Driftsäkerheten är därför mycket hög.

STÄNDIGT UPPKOPPLAD HJÄRTSTARTARE MED AED

LIFEPAK CR2 har nätverksanslutning med wifi, vilket möjliggör många andra smarta funktioner jämfört med tidigare modeller. En av hjärtstartarens absolut smartaste funktioner är nämligen anslutningen till LIFELINKcentral™ AED Program Manager. Programvaran övervakar varje enhets drift dagligen och om något skulle vara fel får du en varning skickad till din smartphone, antingen via LIFEPAK CR2:s wifi-funktion eller mobilnätet. Det är enkelt att se hjärtstartarens position tack vare anslutningen, vilket gör det enkelt att sköta underhållet av produkterna hos företag och organisationer som har flera hjärtstartare utplacerade i olika lokaler. Du kan också få automatiska meddelanden varje gång hjärtstartaren har testats och fått positivt utfall.

 

Vill du veta mer om LIFEPAK CR2 med wifi eller undrar du hur du går tillväga för att köpa eller hyra en hjärtstartare? Tveka inte att kontakta oss.

HLR PROFFSEN I SVERIGE AB                0141-101090                INFO@HLRPROFFSEN.SE
  • Facebook HLR Proffsen
  • Instagram HLR proffsen
  • Twitter HLR Proffsen
  • Linkedin HLR Proffsen