HETA

ARBETEN

BOKA DIN KURS FÖR HETA ARBETEN HOS OSS

För dig som arbetar med verktyg och arbetsuppgifter som ökar risken för brand och gnistbildning krävs det att du genomgår utbildningen Heta Arbeten. Detta för att förhindra olyckor, öka säkerheten på arbetsplatsen och för att du ska veta hur du ska hantera heta arbeten såsom skärning, svetsning, lödning och slipning på rätt sätt. Genomförd och godkänd kurs är även ett krav från alla stora försäkringsbolag i Sverige för att kunna ersättas om olyckan skulle vara framme. Heta Arbeten är en kurs som är till för dig som brandvakt, brandskyddsansvarig, tillståndsgivare eller som arbetar på en tillfällig arbetsplats med brandfarliga verktyg och arbetsuppgifter. 

INNEHÅLL

Tid: En heldag (Ca 6-8 timmar)
Maximalt antal deltagare per brandutbildning: 20 st

Plats: Vi kommer till er.
Innehåll: Vad är Heta Arbeten, lagar och regler, organisation och ansvar för delaktiga, säkerhetsregler, brandkunskap, tillståndslistan, riskbedömning, förebyggande brandskydd, släckredskap, praktisk övning i brandsläckning, säker gashantering och larmning, tätskikt.

Utbildningen varvar teoretiska och praktiska moment och inga förkunskaper krävs för att delta i kursen.

 

BLI CERTIFIERAD FÖR HETA ARBETEN


Hos oss kan du gå en Heta Arbeten-utbildning och bli rätt certifierad för att få utföra heta arbeten på en tillfällig arbetsplats. Vi riktar oss till företag inom branscher som till exempel hantverk, industri- och byggarbete och lantbruk och utbildar er i att utföra arbetsuppgifterna på ett korrekt och säkert sätt enligt försäkringsbolagens säkerhetsföreskrifter. I kursen för Heta Arbeten ingår prov, praktiska övningar och teoretiska moment framtagna enligt Brandskyddsföreningen. Efter avslutad kurs inom Heta Arbeten får du sedan ett certifikat och plastkort skickat till dig som bevis på att du får utföra brandfarliga och gnistbildande arbetsuppgifter på en tillfällig arbetsplats.

Välkommen!

OFFERTFÖRFRÅGAN

ÖPPETTIDER

9:00 - 16:00

Måndag - Fredag

KONTAKT

HLR Proffsen i Sverige AB
Drottninggatan 17

591 30 Motala​

Email: info@hlrproffsen.se
Tel:  0141 - 10 10 90

BE OM

OFFERT

HLR PROFFSEN I SVERIGE AB                0141-101090                INFO@HLRPROFFSEN.SE
  • Facebook HLR Proffsen
  • Instagram HLR proffsen
  • Twitter HLR Proffsen
  • Linkedin HLR Proffsen